Begin je eigen portaalsite

Zoals u vermoedelijk weet, bestaat een startpagina website vooral uit startpagina dochters. Een bezoeker kan met behulp van het eigen subdomein van een startpagina simpel naar de betreffende startpagina navigeren. De aanvraag koppelen met de correcte dochterpagina, dat doet het startpagina script voor u. Dit zorgt ervoor dat de bezoeker de correcte dochterpagina in zijn venster krijgt. Koopt u een kant en klaar script, dan hoeft u zelf niet meer te programmeren. Een dergelijk script is voor nauwelijks geld reeds aan te schaffen. Met een paar gemakkelijke handelingen heeft u het script aan de praat. Het startpaginascript is tevens van een veilig PHP inlogsysteem voorzien.

Het script zorgt ervoor dat het beheer erg gemakkelijk is. U dient het startpaginascript te plaatsen op uw webruimte. Bij een bezoek aan de website wordt de code van het startpagina script uitgevoerd. De PHP code zorgt ervoor dat de correcte inhoud naar de browser van de bezoeker wordt teruggezonden. De bezoeker zal de inhoud van de corresponderende dochterpagina zien. In het artikel Startpagina website ontwikkelen informatie staat veel informatie over een recentelijk ontwikkeld startpagina script. U vindt daar meer informatie over een professioneel startpagina script dat ook betaalbaar is. Het samenstellen van uw eigen startpagina website is met behulp van het script in een zucht en een scheet gedaan. U mag bij het aanmaken van een startpagina zelf kiezen welk subdomein er aan de startpagina moet worden gekoppeld. Online kunt u een handleiding van het script vinden.

In feite is een startpagina script een systeem waarmee het beheer van uw startpagina wordt vereenvoudigd. Het betreft een systeem die u op uw webruimte plaatst. De broncode van het script controleert bij elk websitebezoek welk subdomein wordt aangeroepen. De PHP code zoekt vervolgens de corresponderende pagina inhoud en toont die aan de bezoeker.
Free Web Hosting