Een nieuwe advertentie site maken

U kunt met een beheerscript heel eenvoudig een website inrichten en beheren. U kunt bijvoorbeeld met een marktplaats PHP script een eigen advertentie website in elkaar zetten. Samen met het script wordt er ook een beheerpaneel geleverd. Het beheerpaneel wordt bijvoorbeeld gebruikt voor het aanpassen van het kleurschema. Over een marktplaats CMS is op marktplaats script meer te lezen. De bestanden kunnen heel makkelijk op uw webruimte geplaatst worden. De eerste keer dat u de site bezoekt wordt het installatieprogramma gestart. Wanneer u bezig bent met de installatie, is er de mogelijkheid om de meta gegevens van de website in te vullen. U kunt zelf een gebruikersnaam en een wachtwoord kiezen voor het beheer van uw eigen website.

Het mooie van het marktplaats CMS systeem is dat u geen enkele opmaakcode hoeft te typen op het moment dat u dat niet wilt. Meestal zal men gebruik maken van een rich text editor. Wanneer u geen verstand van de techniek heeft, dan is een marktplaats CMS uitermate geschikt voor u als hulpmiddel voor het realiseren van uw website. Met dit script kunt u ook producten van derden verkopen als u dat wilt. Alles wat daarvoor nodig is, is het inladen van een XML feed met producten. Wanneer er via uw website een product verkocht wordt, ontvangt u een percentage van het aankoopbedrag.

Het beheer van uw website middels een marktplaats CMS systeem vereist geen enkele technische kennis. Het doorvoeren van aanpassingen is een peuleschil middels het beheergedeelte van het marktplaats CMS systeem. De verschillende beheerschermen gaan over een specifiek onderdeel van de website. Van ieder scherm weet u na enige tijd welk onderdeel daarmee kan worden aangepast.
Free Web Hosting