FBME Bank Cyprus

De FBME Bank in Cyprus en Tanzania zit momenteel in zwaar weer. De bank staat sinds juli 2014 onder bewind. Bepaalde activiteiten zijn gestaakt. Ook zijn er onderdelen van het bedrijf gesloten. Klanten kunnen slechts naar een Cypriotische bankrekening dagelijks een kleine hoeveelheid geld opnemen.

Uit een rapport blijkt dat de screening door FBME slecht is en daardoor dubieuze klanten worden aangetrokken. Te denken valt aan dubieuze klanten zoals criminelen en terroristen. Reden voor de centrale banken om FBME Bank onder bewind te plaatsen.

Steeds meer klanten willen dan ook hun spaargeld die bij FBME Bank staat opnemen. Het is de vraag hoe lang FBME Bank kan blijven voortbestaan als er straks geen inkomsten meer zijn. Tevens is ook de klantenservice niet goed op de hoogte van de maatregelen van de centrale banken.

Wilt u op de hoogte blijven, dan is Administrative Court denies FBME application for an injunction een interessante tekst. U kunt ook lezen wat u zou kunnen doen om zo spoedig mogelijk uw geld terug te krijgen.
Free Web Hosting