Je site beheren met een CMS pakket

U heeft baat bij het gebruik van een CMS. Wijzigingen aan je website zijn op een gemakkelijke manier aan te brengen met een CMS. Doorgaans is er nauwelijks HTML of CSS kennis nodig. Het aanpassen van een site met een CMS systeem is niet veel lastiger dan het werken met een tekstverwerker.

Het komt bij een CMS zelden voor dat u bronbestanden hoeft aan te passen. Alle content die u in het beheergedeelte van een CMS invoert wordt in principe in de database opgeslagen. Content en opmaak worden van elkaar gescheiden waardoor de kans op fouten wordt gereduceerd. Er zijn verschillende content management systemen beschikbaar waar u een website of intranet pagina mee kan maken. U kunt met een CMS een nieuwssite, blog, webshop of een gewone website bouwen. Het CMS programma ondersteunt u bij het aanpassen van de afbeeldingen en teksten op uw website. U heeft hier geen PHP of HTML kennis voor nodig.

Zou u willen weten wat u mogelijkheden zijn? Meer informatie vindt u in Website beheer info. Meestal wordt er een installatie script meegeleverd.
Free Web Hosting