Je favoriete websites online beheren

Er zijn verschillende vormen van online marketing waarmee u geld kunt verdienen. Mogelijkheden zijn er bijvoorbeeld met een eigen startpagina site. Op een dergelijke website kunt u uw dochterpagina’s naar onderwerp indelen. U kunt er zo voor kiezen om gerelateerde backlinks te plaatsen op de dochterpagina’s.

Een eigen startpagina site kan vanzelfsprekend met puur HTML code worden opgebouwd. Maar een veel beter idee is het om er een PHP script achter te zetten. De website kan worden beheerd met een bij het script geleverde beheeromgeving. Het artikel startpagina script voorziet u van een overzicht van voordelen van zo een script.

U kunt het script eenvoudig installeren op een webhosting pakket. Op uw site staat een aanmeldformulier waarmee men zich gemakkelijk bij uw website kan aanmelden. Het aanmaken van nieuwe dochterpagina’s kan heel makkelijk via een eigen account. Bij de modernere scripts kunnen beheerders ook de kleuren van hun dochterpagina volledig aanpassen naar hun eigen wens. Wilt u teksten op een dochterpagina plaatsen naast de gewone backlinks, dan is dat geen enkel probleem.

Geld verdienen is vanzelfsprekend te doen met uw eigen startpagina site. Wanneer u een startpagina site in uw beheer heeft, dan zal online inkomen genereren heel eenvoudig gaan. Is het script voorzien van een betaalkoppeling, dan hoeft u zelf weinig te doen voor het plaatsen van de betaalde links.

Klanten betalen direct voor een link wanneer uw script voorzien is van een betaalkoppeling. Een groot voordeel is dat het script dan meteen kan controleren of er daadwerkelijk is betaald. Na een gelukte betaling wordt een backlink automatisch aan de website toegevoegd.

U kunt banners zowel in vaste blokken als op individuele dochterpagina’s plaatsen. U kunt zo bijvoorbeeld geld verdienen met affiliate marketing. Het toevoegen van banners kan via de beheeromgeving van uw site. Met banners kunt u zo ook extra inkomen verdienen. Naast de mogelijkheid om met de verkoop van backlinks inkomsten te genereren.
Free Web Hosting