Eenvoudig een uitgebreide portaal site vormgeven

Zou u graag een eigen linkportaal opzetten? Dat is vrij eenvoudig als u het juiste hulpmiddel in handen heeft. U zou het met behulp van een PHP script kunnen bouwen. Lees snel verder wanneer u daar meer over zou willen weten. De benodigde functies zullen doorgaans al onderdeel zijn van een kant en klaar PHP script. U kunt vanuit de ontwikkelaar ook ondersteuning bij de installatie krijgen. De ontwikkelaar kan het op uw eigen hosting installeren voor u, als u dat wenst. De nieuwe site kan binnen een paar uur al online zijn, als u dat wilt.

Op verschillende manieren kunt u gebruikmaken van het startpagina script. Het artikel Eigen startpagina spreekt over een dergelijk script. U kunt vanuit de ontwikkelaar ondersteuning krijgen. Een online handleiding kunt u op de website van de aanbieder vinden. Nadat u het script heeft gekocht kunt u het ook door de aanbieder van het script laten installeren. Als u dat ziet zitten, kunt u ook hosting bij het script kopen.

U zet na de aanschaf eerst de bestanden over naar uw webserver. De installatie wordt gestart bij uw eerste bezoek aan uw nieuwe startpagina website. Daarmee kunt u de belangrijkste gegevens voor uw nieuwe website opgeven. U vult verder de gegevens van de database connectie in. Het script zal de content van uw startpagina website in deze database opslaan.

Wellicht zou u ook graag een aantal startpagina links verkopen. Het script biedt daarvoor functionaliteiten. U kunt voor de homepage en een reguliere dochterpagina verschillende prijzen hanteren. Dit maakt het mogelijk om met het script een online inkomen op te bouwen. Voor het toevoegen van een aangemelde link hoeft u geen handmatige acties uit te voeren.
Free Web Hosting