Een startpagina online zetten

Een eigen startpagina aanmaken vergroot uw online vindbaarheid. Vanzelfsprekend behoort ook een eigen startpagina website tot de opties. Via dit artikel komt u over de mogelijkheden meer te weten. Voor beide opties zijn goede argumenten te verzinnen. Maar u kunt natuurlijk ook zelf een startpagina website hebben en op een aantal gratis sites een eigen startpagina. Dan kiest u niet tussen twee mogelijkheden, maar maakt u van beiden gebruik.

Het is op diverse sites mogelijk om uw eigen gratis startpagina aan te maken. Maar een nadeel daarvan is wel dat u niet weet hoe lang uw startpagina online blijft. Men kan zomaar besluiten om te stoppen met de volledige website. Alle dochterpagina’s gaan dan ook offline. Het zal niet de eerste keer zijn dat een startpagina om een onduidelijke reden wordt verwijderd. Op sommige websites is het verplicht om een bepaald minimum aantal links op uw startpagina te hebben. Doet u dat niet, dan gaat de startpagina offline na enige tijd.

Het is raadzaam om het artikel Uw Nederlandse startpagina samenstellen door te nemen. De pagina bevat praktische informatie. Wanneer uw startpagina kwalitatief goed in elkaar steekt, bevordert dit de vindbaarheid van uw startpagina. Met de juiste tips stelt u moeiteloos een goede startpagina samen.

Een eigen startpagina website neerzetten is ook een mogelijkheid. Wanneer u daarvoor kiest, heeft u zelf het heft in handen. Misschien wilt u dat elke startpagina slechts een beperkt aantal links bevat. En juist veel informatieve tekst. Iets dat juist veel slimmer is om te doen. Dit is onmogelijk wanneer het verplicht is om minimaal 20 links te plaatsen. Wanneer u een eigen startpagina website heeft is er niemand die een dergelijke minimumeis bij u kan neerleggen. U hoeft dan geen rekening te houden met de wensen van andere websites.
Free Web Hosting