Professioneel een moderne portaal website runnen

Er zijn verschillende kanten die u met een eigen startpagina site op kunt wanneer u extra inkomen wilt verdienen. Links verkopen is een mogelijkheid die interessant is. Zodra er is betaald, wordt de link door het script toegevoegd zonder uw tussenkomst. Langs deze weg is een passief inkomen op te bouwen. Er ontstaat zo meer financiële ruimte.

Via het beheerpaneel zijn alle zaken rondom uw website eenvoudig aan te passen. De prijs van een nieuwe link kunt u daar bijvoorbeeld invoeren. Ook zijn de meta gegevens voor de zoekmachines daar aan te passen. U vindt daar ook een scherm voor gebruikersbeheer. Nederlandse en Belgische bezoekers kunnen via beide gateways kiezen tussen een aantal manieren om de betalen. Heeft iemand een link op uw website geplaatst? Omdat u beschikt over het e-mailadres van de persoon, kunt u eventueel contact opnemen om nog meer links te verkopen.

Wilt u over een dergelijk script meer lezen, dan is Maak gemakkelijk een nieuwe portaal site een aanrader. Als u de link op die pagina volgt, komt u uiteindelijk op een productpagina van de aanbieder. U kunt eenvoudig een licentie voor meerdere domeinen aanschaffen. U kunt betalen via de site van de aanbieder van het startpaginascript. U kunt dan alvast zien welke betaalmethoden u zelf ook kunt aanbieden straks met het script.

Bezoekers kunnen een eigen startpagina aanmaken. Hiervoor hoeft men zich alleen aan te melden via het formulier op de website. Er zal na het invullen van het registratieformulier een nieuw account worden gecreëerd op de website. Met behulp van dit account kan een eigen startpagina aangemaakt worden op de website. Op een later moment kan weer worden ingelogd om de startpagina aan te passen. Ook is het plaatsen van een banner een fluitje van een cent. Dat is eenvoudig via de beheeromgeving te realiseren. Binnen een banner groep kunt u meerdere banners plaatsen. Vervolgens worden de banners automatisch afgewisseld.
Free Web Hosting