Uw Eigen Advertentie Website Opzetten

Met een advertentie script kunt u op een eenvoudige verstandige een marktplaats website bouwen. Middels dit PHP script kunt u vanuit een beheerpaneel het beheer doen. Een aanpassing brengt u via het beheeromgeving op simpele verstandige aan. Een betaalde rubriek plaatsen aan de website kan enorm makkelijk middels de speciale beheeromgeving. Een kleur op uw website kunt u middels dezelfde beheeromgeving wijzigen.

Het script is in no time geïnstalleerd op uw webhosting pakket. Op deze manier heeft u snel uw eigen advertentie website. Het is voor adverteerders mogelijk om hun spullen met behulp van uw website te koop aan te bieden. Middels het artikel marktplaats script kopen kunt u meer informatie over dit script krijgen. De installatie bestaat uit een aantal eenvoudige handelingen.

Dit marktplaats script behandelen we tevens in dit artikel kort. Het beheeromgeving is beveiligd met een PHP inlogsysteem. Gegevens die de bezoeker invoert worden gevalideerd, dus nagegaan of ze wel het juiste formaat hebben. Formulieren op uw website houden spamberichten tegen. Een blokje met de laatst bezochte advertenties is constant in beeld bij de bezoeker. De bezoeker kan zo eenvoudig een object opnieuw bekijken. Met behulp van de beheergedeelte kunt u het maximum aantal foto’s per advertentie gemakkelijk instellen. Kleuren en rubrieken op uw site kunt u makkelijk wijzigen. Het toevoegen van een nieuwe gebruiker is voor een bezoeker eenvoudig. Met een eigen account is een advertentie aanmaken mogelijk.

Een bezoeker kan simpel reageren op een advertentie. De adverteerder ontvangt het ingevulde bericht vervolgens per e-mail. Hierop kan de adverteerder reageren. Wilt u gebruikmaken van de mogelijk om zoekwoorden per pagina in te stellen, dan is dat bovendien mogelijk. U kunt daarmee een betere positie in Google krijgen. Google weet zo uw site aan de juiste zoektermen te linken.
Free Web Hosting