Uw nieuwe startpagina bouwen

Kent u veel websites dan is het wellicht een idee om eens een startpagina aan te maken. Een startpagina is een uitgebreide linkpagina. Uitgebreid omdat er ondersteuning voor rubrieken is. Met uw startpagina helpt u mensen met een bepaalde informatiebehoefte bij het vinden van de juiste informatie over een onderwerp.

Hoe kunt u ervoor zorgen dat uw inspanning u ook iets oplevert? Dit kan door ervoor te zorgen dat u met uw startpagina geld verdient. Het tonen van advertenties op uw pagina is een mogelijkheid. U kunt affiliate links plaatsen naar producten.

Er zijn dus best wat mogelijkheden met uw startpagina. Meer over de mogelijkheden leest u op de pagina Beheer startpagina. Heeft u op meerdere startpagina websites een dochterpagina dan wordt het verkopen van link-pakketten mogelijk. Men koopt dan een aantal links bij u.

Verder bestaat er nog het startpaginascript. U kunt dan zelf een startpagina website online plaatsen. U bent dan niet afhankelijk van anderen. Weet u te zorgen dat uw bezoekers regelmatig een nieuwe startpagina aanmaken, dan kunt u snel een grote startpagina website neerzetten.
Free Web Hosting