Website bouwen tool

Producten en diensten kunt u simpel verkopen via uw zakelijke website. Het hele proces inclusief de betaling kan online verlopen wanneer u dat wilt. Digitale producten kunnen direct worden gedownload nadat er is betaald. Er is geen handmatige actie van uw kant vereist. De bestelling wordt bevestigd met een automatisch e-mail naar de koper. De statische onderdelen in deze e-mail zijn middels het beheerpaneel eenvoudig te wijzigen. Deze optie heeft u daarbij bij andere e-mails en teksten op uw site. Voordat u het CMS pakket aanschaft is er de mogelijkheid om een demo omgeving te bekijken.

Voor het maken van een eigen website is het slim een beheertool te gebruiken. Men spreekt vaak van een CMS systeem. Over dergelijke tools kunt u via het artikel bedrijf website meer te weten komen. Na het kopen van het CMS systeem kan het direct op uw webhostingpakket worden geïnstalleerd.

Met het CMS pakket is het vrij eenvoudig om een klantenoverzicht te toevoegen op uw zakelijke website. Een klant in het overzicht plaatsen, doet u middels de beheeromgeving. Heeft u op een later moment de behoefte om het klantenoverzicht aan te passen? Of wilt u een klant liever niet meer tonen in het overzicht? Het aanpassen van het overzicht of een klant uit het overzicht halen is eenvoudig.

Vermoedelijk zou u graag testimonials van klanten aan uw website toevoegen. Dit is makkelijk te realiseren via het CMS systeem. U krijgt de beschikking over een online verkoopkanaal. De betaling verloopt tevens online. De producten kunnen meteen worden verstuurd na de betaling. De tekst van de e-mail die naar de koper wordt verstuurd, kunt u aanpassen.
Free Web Hosting