Maak eigen startpagina

Het is ook voor u mogelijk een startpagina aan te maken. U hoeft namelijk niets over de techniek te weten. Net als bij een bibliotheek zijn de links op een startpagina naar onderwerp gesorteerd. Niet zelden zal een startpagina rondom een bepaald thema zijn aangemaakt. En zullen links naar andere onderwerpen er niet tussen passen. Binnen de dochterpagina’s zijn weer deelonderwerpen te maken. Om deze indeling te maken kan men verschillende rubrieken aanmaken op de startpagina. Een rubriek wordt ook wel een categorie genoemd. Rubrieken hebben een eigen titel, welke bovenaan iedere rubriek is te zien.

Het aanmaken van een dochterpagina is gratis. Houd er wel rekening dat op sommige sites een minimum aantal links op uw pagina vereist wordt. Dan wordt uw dochterpagina pas getoond wanneer het minimaal zoveel links bevat. Soms wordt een startpagina verwijderd wanneer deze niet de minimale hoeveelheid links heeft. Dit kunt u weer vermijden door zelf een startpagina website op te zetten. U heeft zelf de controle wanneer u een eigen startpagina website online heeft waarop u de dochterpagina’s aanmaakt. Met een startpaginascript maakt u uw eigen startpagina website.

Wilt u meer weten over startpagina’s? Het artikel startpagina script is een goede bron van informatie omtrent dit onderwerp. Er is veel meer over dit onderwerp te vinden op de betreffende website. U leest bijvoorbeeld hoe het startpagina aanmaken in zijn werk gaat. U vindt er ook verwijzingen naar een modern startpagina script.
Free Web Hosting