Houd uw bookmarks online eenvoudig bij

Heeft u altijd al een eigen startpagina site willen beginnen, dan kan dat met een speciaal script. Hierbij is het aantal pagina’s dat op de website kan worden aangemaakt ongelimiteerd. Zij melden zich heel gemakkelijk aan via een registratieformulier op uw website.

Dit script daar is meer informatie over te vinden op Bouw een lijst van uw favoriete websites. Op de pagina kan men zelf rubrieken toevoegen en daarbinnen de gewenste links plaatsen. Tevens is het mogelijk om bijzondere blokken toe te voegen, zoals een blok waarin u het laatste nieuws aan uw bezoekers kunt tonen. Het script is redelijk recent ontwikkeld. Er zijn wel meer van zulke scripts, maar deze zijn in veel gevallen al verouderd. Het script maakt de pagina’s responsive, zodat u ook op de mobiele telefoon de website kunt bekijken.

Er wordt tijdens het installeren een homepage geïnstalleerd waarop u content kunt plaatsen. Het script biedt naast de mogelijkheid om links te plaatsen tevens de mogelijkheid om widgets aan een startpagina toe te voegen. Een widget bevat bijvoorbeeld het laatste nieuws die aan uw bezoekers wordt weergegeven. Een beheerder kan heel makkelijk de kleuren van zijn of haar startpagina veranderen.

Het PHP script kunt u heel eenvoudig op uw hosting pakket installeren. Het grootste gedeelte van de hosting pakketten zal PHP scripts kunnen draaien. Wilt u extra functionaliteit aan het script toevoegen? Dat kan eenvoudig via de scripttaal PHP.
Free Web Hosting