Bouw Jouw Eigen Advertentie Website

Op een marktplaats website kan men spullen te koop zetten. Bezoekers kunnen zich aanmelden voor een gebruikersaccount. Met behulp van het eigen gebruikersaccount kan men een advertentie plaatsen op uw advertentie website. Er kunnen extra inkomsten met het script worden gegenereerd. Lijkt dit u wel iets, neem dit artikel dan uitstekend door.

Het script is in no time geïnstalleerd op uw webhosting pakket. Binnen enkele stappen heeft u een kant en klare advertentie website. Hierop kunnen adverteerders hun spullen simpel te koop aanbieden. Meer over dit handige PHP script kunt u lezen met behulp van marktplaats script. De installatie bestaat uit een aantal gemakkelijke handelingen.

Bovendien bevat deze pagina meer informatie over dit advertentie script. Via een PHP inlogsysteem is de beheeromgeving te bereiken. Het systeem controleert of ingevoerde waarden wel geldig zijn. Hackers worden zo buiten de deur gehouden. Een bezoeker op uw website ziet steeds de laatst bekeken advertenties in een blokje. Zo kan een eerder bekeken advertentie weer worden bezocht. U kunt middels het beheergedeelte het aantal foto’s bij een advertentie instellen. Het uiterlijk van uw website kunt u simpel veranderen. Het toevoegen van een nieuwe gebruiker is voor een bezoeker eenvoudig. Een gebruikersaccount maakt het mogelijk om een nieuwe advertentie aan te maken.

Op een advertentie reageren is heel eenvoudig. Wat hij invult wordt na het versturen per e-mail verzonden naar de adverteerder. Men kan middels e-mail vervolgens een afspraak over de overname van het object komen. Per rubriek op de website kunnen de relevante meta tags worden ingesteld. Dit helpt u met een voortreffelijke positionering in Google. De zoekmachine weet zo namelijk welke gegevens van belang zijn voor de plaatsing van uw website in de zoekresultaten.
Free Web Hosting