Een eigen portaalsite runnen

Met een eigen startpagina website is het verkopen van links gemakkelijk te doen. Op deze wijze kan online extra geld worden verdiend door u. U mag zelf beslissen hoeveel een link op uw website kost. In het beheergedeelte is hiervoor een speciaal beheerscherm. U kunt voor een link vanaf een gewone startpagina een andere prijs rekenen dan een homepage link. Het script is zowel aan Targetpay als aan Mollie te koppelen. Allebei de betaalgateways bieden meerdere betaalwijzen aan.

Tijdens het toevoegen van een dochterpagina mag u kiezen tussen 3 en 4 kolommen. Per afzonderlijke dochterpagina is dit in te stellen. Binnen deze kolommen maakt u rubrieken aan. Zowel widgets als links zijn in een categorie te plaatsen.

Meer over het script is te lezen op Maak makkelijk een uitgebreide startpagina site. Via de links in het artikel kunt u navigeren naar de pagina waar de volledige informatie rondom het script staat. Met de licentie die u kunt aanschaffen, mag u het script op meerdere domeinen gebruiken. Betalen kan gemakkelijk via de website van de aanbieder van het script. U kunt straks dezelfde betaalmethoden aanbieden als die waarmee u kunt betalen voor het startpagina script.

Nieuwe beheerders kunnen zich via een registratieformulier op de site aanmelden. Er zal na het invullen van het registratieformulier een nieuw account worden gecreëerd op de website. Dit gebruikersaccount kan worden gebruikt voor het aanmaken van de eigen startpagina. Op een later moment kan weer worden ingelogd om de startpagina aan te passen. Het plaatsen van een banner is eveneens eenvoudig. Via de beheeromgeving is dat vrij gemakkelijk te doen. Aan een banner groep kunnen meerdere banners gekoppeld worden. Vervolgens zal er automatische banner rotatie plaatsvinden.
Free Web Hosting