Uw eigen startpagina samenstellen

Met een startpagina kunt u een online gids voor websites maken. De startpagina website heeft vaak veel dochterpagina’s met hun eigen subdomein. Deze dochterpagina’s hebben allemaal een eigen onderwerp. Een nieuwe startpagina maakt u gratis aan. Via een zoekopdracht in de zoekmachine vindt u eenvoudig sites waar een startpagina aanmaken is toegestaan.

Het is niet verplicht om uw gehele startpagina rond een enkel onderwerp in te richten. Er zijn voldoende algemene dochterpagina’s te vinden. Op een algemene startpagina worden doorgaans links omtrent verscheidene onderwerpen geplaatst. Maak per thema dan wel een rubriek aan, anders wordt het onoverzichtelijk.

Wilt u meer lezen over het aanmaken van een nieuwe startpagina, dan willen we u verwijzen naar Beheer van uw startpagina. De pagina staat ook vol met tips voor het maken van een goede startpagina. Wilt u zelf een startpagina website dan zult u eens kunnen zoeken op “startpagina script”. Er is vrij kort geleden nog een modern script uitgekomen. Aan het zelf bouwen van een dergelijk script zult u anders veel tijd kwijt zijn. In een startpagina script zijn veel problemen die u daarbij zou tegenkomen al opgelost.

Het plaatsen van relevante links zorgt dat de startpagina interessant is voor de zoekmachines. Onderscheidend zijn is tegenwoordig belangrijk. U onderscheiden kan door ook wat informatieve tekst op uw startpagina toe te voegen. Vaak plaatst men namelijk alleen maar links. U kunt zich met uw startpagina prima onderscheiden van de rest door iets anders te doen.

Wordt uw startpagina goed bezocht, dan is de plaatsing van advertenties of affiliate banners het overwegen waard. U kunt bijvoorbeeld Google Adsense advertenties weergeven op uw pagina. Met startpagina’s is zo nog altijd geld te verdienen.
Free Web Hosting