Nieuwe startpagina online zetten

U kunt hulp van een startpaginascript gebruiken als u een online overzicht van links wilt maken. Een eigen startpagina opstellen kan bij een aantal websites die via de zoekmachines eenvoudig zijn te vinden. Uw startpagina moet wel zo nu en dan bijgewerkt worden. Dode links moeten zo nu en dan worden verwijderd. Nieuwe content op de startpagina is daarbij fijn voor de mensen die de startpagina bezoeken.

U kunt per onderwerp een dochterpagina aanmaken. Op de startpagina kunt u rubrieken aanmaken om het geheel verder op te splitsen in deelonderwerpen. Bijvoorbeeld een pagina over Zuid-Amerika kan per land een rubriek hebben.

Het komt voor dat er advertenties worden weergegeven op uw nieuwe startpagina. Voor een klein bedrag kunt u de advertenties dan laten weghalen. Het is niet echt nodig om ze weg te laten halen. Uiteindelijk is het aan uzelf of u ze weg laat halen. U kunt extra waarde aan uw startpagina toevoegen door ook videomateriaal op uw startpagina te plaatsen. Wilt u meer handige tips, lees dan ook het artikel eigen startpagina samenstellen eens.

Op de andere pagina’s treft u namelijk vaak slechts links aan. Een eigen startpagina website beginnen is uiteraard ook een prima plan. U heeft dan de volledige website in uw beheer. Er wordt daarmee meer zekerheid ingebouwd in uw strategie. Want als u op de website van derden een pagina heeft, weet u nooit hoe lang deze blijft bestaan.
Free Web Hosting