Een mooie startpagina maken

Wilt u online meer zichtbaar zijn, dan is het aanmaken van een startpagina een goede optie. Of misschien wilt u zelfs een complete startpagina website maken. In dit artikel leest u over beide opties meer. Natuurlijk hebben beide opties zo zijn voor- en nadelen. Een mogelijkheidheid is natuurlijk ook om het allebei te doen. U heeft dan een eigen startpagina website en een aantal gratis dochterpagina’s op andere sites. U combineert de opties dan gewoonweg.

Een eigen startpagina kunt u kosteloos maken op diverse websites. Hoe lang uw startpagina blijft bestaan heeft u dan echter niet in de hand. Morgen kan men zomaar besluiten om te stoppen met de website. Uw startpagina zal dan ook niet meer bestaan. De beheerder kan uw startpagina gewoon verwijderen zonder opgaaf van reden. Soms moet er minstens een bepaald aantal links op uw startpagina staan. Men verwijdert de startpagina wanneer deze na enige tijd niet aan die minimumeis voldoet.

U zou Een nieuwe startpagina samenstellen kunnen doornemen wanneer u meer wilt leren over het aanmaken van een eigen startpagina. Een goede voorbereiding is immers het halve werk. Omdat er zoveel startpagina’s bestaan is onderscheidend zijn belangrijk. Om een goede startpagina te maken, is het maar beter om beslagen ten ijs te komen.

Uw eigen startpagina website maken is ook mogelijk. Graag zelfs, want er is momenteel weinig variatie qua startpagina scripts. Daarmee heeft u ook een stukje zekerheid: de hosting aanbieder zal niet zomaar uw website of een dochterpagina weghalen wanneer u netjes voor uw hosting betaalt. Er kan een voorkeur bestaan voor veel informatieve tekst en een beperkt aantal links op een startpagina. Als er een minimumeis is voor het aantal links gaat dat niet lukken. Gaat het om uw eigen website, dan kan niemand een dergelijke voorwaarde aan uw website stellen. De kwaliteit van de vermelde websites zal daarbij ook een rol spelen.
Free Web Hosting