Bouw uw eigen advertentie website

U kunt met een eigen advertentie website tegen een bepaald bedrag aanbieden om advertenties bovenaan te laten staan. Via de beheeromgeving van het script stelt u hiervan de verschillende opties eenvoudig in. Een script waarbij dit goed kan, kunt u via Je eigen advertentie website starten vinden. Er moet wel een database op uw webhosting aangemaakt kunnen worden. Met beheerrechten logt u op dezelfde omgeving in als voor het beheer van de advertebtues. Met een beheerdersaccount kunt u na de installatie toegang krijgen tot het beheerpaneel. Het script ondersteunt diverse betaalproviders. U kunt zo kiezen voor de payment gateway die uw voorkeur geniet. Zo kunt u daar de tarieven voor advertentieplaatsing eenvoudig invoeren.

Het artikel bevat een link naar een goed marktplaats script. Met beheerrechten logt u op dezelfde omgeving in als voor het beheer van de advertebtues. Tijdens de installatie maakt u een beheerdersaccount aan. Het script ondersteunt diverse betaalproviders. Zo kunt u de betaalprovider kiezen die uw voorkeur heeft. Zo kunt u daar de tarieven voor advertentieplaatsing eenvoudig invoeren.

Op de pagina waarop een advertentie wordt weergegeven, is ook een reactieformulier zichtbaar. Het formulier is via de knop genaamd “Reageer” tevoorschijn te halen. Het script controleert of het bericht spam inhoud bevat. Verdachte advertenties kunnen door bezoekers ook worden gemeld bij u. Via een druk op de knop kan een adverteerder reageren op een interessant bod. Met een advertentie script kunnen de adverteerders op uw website voor een vast bedrag een bepaald aantal dagen bovenaan staan U stelt in de beheeromgeving vrij gemakkelijk in welke betaalde plaatsingsopties u biedt. De plaatsing van banners op uw marktplaats website is een andere mogelijkheid. U kunt bijvoorbeeld op deze wijze affiliate banners aan uw advertentie website toevoegen.
Free Web Hosting