Professioneel een uitgebreide startpagina website beheren

U kunt gemakkelijk de mogelijkheid bieden om backlinks te kopen met behulp van een startpagina website. Uw website levert zo wat geld op. Welke prijs voor een link wordt gehanteerd, kunt u zelf instellen. Een speciaal scherm hiervoor is binnen het beheergedeelte te vinden. U kunt aparte prijzen instellen voor een voorpagina link en een link vanaf een reguliere dochterpagina. U kunt zowel Mollie als TargetPay gebruiken met het script. Allebei de betaalgateways bieden meerdere betaalwijzen aan.

De instellingen van uw site zijn via het beheerpaneel aan te passen. Het instellen van de prijs van een linkaanmelding kan daar bijvoorbeeld. U kunt daar ook bijvoorbeeld de metagegevens voor Google wijzigen. Ook kunt u daar de gebruikers op uw website beheren. Nederlandse en Belgische bezoekers kunnen via beide gateways kiezen tussen een aantal manieren om de betalen. Is er door iemand een link geplaatst op uw website? Omdat u beschikt over het e-mailadres van de persoon, kunt u eventueel contact opnemen om nog meer links te verkopen.

Meer over het script is te lezen op Maak gemakkelijk een nieuwe startpagina website. Via de links in het artikel kunt u navigeren naar de pagina waar de volledige informatie rondom het script staat. U kunt eenvoudig een licentie voor meerdere domeinen aanschaffen. Via de website van de aanbieder van het script kan worden betaald. Dezelfde betaalmethoden die daarbij geboden worden, kunt u straks zelf ook gebruiken met behulp van het PHP script.

Men kan zich via een formulier op uw site aanmelden als beheerder voor een eigen startpagina. Zodra het formulier is ingevuld, wordt er een nieuw account aangemaakt. Voor het aanmaken van een eigen startpagina kan men dit account gebruiken. Ook kunnen met dit account veranderingen worden doorgevoerd aan de eigen startpagina. Het toevoegen van een banner aan uw website is zeer eenvoudig. U kunt dit met behulp van het beheerpaneel realiseren. Aan een banner groep kunnen meerdere banners gekoppeld worden. Vervolgens zal er automatische banner rotatie plaatsvinden.
Free Web Hosting