Hoe bouw je een startpagina

Met een speciaal stukje software is een eigen startpagina website bouwen kinderlijk eenvoudig. Het kan namelijk met een startpagina PHP script. Een startpagina script zorgt ervoor dat er nauwelijks technische kennis nodig is voor het beginnen van een startpagina website. Het zelf bouwen van een startpagina website is zo voor iedereen goed te doen. Diverse widgets zijn aan uw startpagina’s toe te voegen. Een buienradar blokje is binnen no time geplaatst. Andere websites worden beter gevonden met behulp van startpagina links.

De kans is groot dat daarnaast u met een startpaginascript overweg kunt. De informatie die u nodig heeft, is te vinden op de pagina Nieuwe startpagina. Het script is met een paar simpele handelingen aan de praat te krijgen. Het script is zo in elkaar gezet dat u niet veel van de achterliggende techniek hoeft te weten. Juist voor mensen die niet weten hoe websites bouwen werkt, is dit een ideaal script. Het script is gebouwd in de scripttaal PHP. Het is mogelijk voor bezoekers om zich te registreren op uw website. Op het moment dat men is ingelogd, kan men middels het beheerpaneel een eigen startpagina maken. De bezoeker krijgt de optie zelf een subdomein te kiezen. Per startpagina kan er tevens een titel en een omschrijving worden ingesteld.

Per startpagina en per rubriek kunt u verder de relevante velden voor de zoekmachines invullen. De startpagina’s worden zo aan de juiste zoekwoorden gekoppeld. Het is bovendien mogelijk om knoppen aan uw dochterpagina’s toe te voegen. U heeft de mogelijkheid om nog advertenties van Google bovenaan uw startpagina website te tonen. Maar een banner is daarbij mogelijk. Op affiliate basis worden betaald is mogelijk. Indien alternatief kunt u die advertentieruimte bovendien verhuren. Dat laatste is slim indien u graag vaste inkomsten heeft. Men betaalt u dan een afgesproken bedrag voor een afgesproken periode.
Free Web Hosting