Ontwikkel uw eigen portaalsite

Bovendien krijgt iedere startpagina een eigen subdomein toegewezen. Door de afzonderlijke subdomeinen kan een bezoeker snel naar een specifieke startpagina navigeren. De aanvraag koppelen met de correcte dochterpagina, dat doet het startpagina script voor u. Zo krijgt de bezoeker de startpagina te zien die is gekoppeld aan het subdomein. U hoeft niet zelf een startpagina script te maken indien u een script aanschaft. Een dergelijk script is voor amper geld al aan te schaffen. Het kost niet veel moeite om het startpaginascript aan de praat te krijgen. Men heeft het inlogsysteem daarnaast zo veilig mogelijk gemaakt.

Het beheer wordt door het startpagina script gemakkelijk gemaakt. U dient het startpaginascript te installeren op uw webhosting pakket. Bij ieder bezoek aan de site zal de server de PHP code van het script uitvoeren. Het PHP script weet zo welke inhoud moet worden teruggestuurd naar de browser. De bezoeker zal de inhoud van de juiste dochterpagina zien. Ook u kunt een eigen startpagina website beginnen. Wanneer u meer informatie zou willen hebben over een startpagina script, dan verwijs ik u naar hoe maak ik een startpagina. Op een startpagina website bevinden zich een aantal dochterpagina’s, doorgaans met een eigen thema. Met behulp van de rubrieken die op iedere dochterpagina zullen bestaan kan dit weer worden ingedeeld in deelonderwerpen.

In feite is een startpagina script een tool waarmee het beheer van uw startpagina wordt vereenvoudigd. Het script dient op uw webhostingpakket geplaatst te worden. Bij ieder bezoek aan de site zal de server de PHP code van het script uitvoeren. De PHP code zoekt vervolgens de corresponderende pagina inhoud en toont die aan de bezoeker.
Free Web Hosting