Een nieuwe portaal site bouwen

Het in elkaar zetten van een startpagina website is niet moeilijk. U zou van een startpagina script gebruik kunnen maken. Informatie over het script vindt u via een hieronder vermelde link. Op een startpagina website krijgen dochterpagina’s een eigen subdomein. Het aanmaken van mappen voor de startpagina’s is geenszins noodzakelijk.U kunt via de onderstaande link meer informatie over een dergelijk script krijgen. De informatie die nodig is om met het script aan de slag te gaan, kunt u op die pagina vinden. U vindt er tevens een link naar een site waar u het script kunt aanschaffen.

Zou u graag een startpagina website in elkaar zetten? Er is een handig script verkrijgbaar waarmee u zonder verstand van de techniek zelf een startpagina website kunt maken. Er is verder een online handleiding te vinden van dit PHP script. U kunt tevens vragen aan de ontwikkelaar over het script stellen. Bij het script kan hosting worden afgesloten. U kunt snel verder lezen als u dit wel ziet zitten. Om subdomeinen goed te laten werken, is het niet nodig om een afzonderlijke map voor iedere dochterpagina aan te maken. Het script handelt dit allemaal voor u af. Een korte tijd geleden is er een script uitgekomen waarmee u gemakkelijk uw eigen startpagina website bouwt. Bent u benieuwd geworden, kijk dan snel op Aanmelden startpagina. Het script is met de scripttaal PHP ontwikkeld. Op een groot deel van de hostingpakketten zal het gebruik van PHP scripts geen enkel probleem zijn.

Eerst plaatst u de bestanden op uw webhosting pakket. De installatie wordt gestart bij uw eerste bezoek aan uw nieuwe startpagina website. Tijdens de installatie geeft u de belangrijkste gegevens voor uw nieuwe startpagina website op. U vult verder de gegevens van de database connectie in. De content van uw site wordt in deze database opgeslagen.

Fijn aan het script is dat dochterpagina’s aanmaken vrij gemakkelijk gaat. Er hoeven geen mappen op de server aangemaakt te worden. De centrale code van het script handelt iedere aanvraag af. De bijbehorende gegevens worden vervolgens vanuit de database ingelezen. Met het script kan ook de homepage van uw startpagina website worden gewijzigd. Daarbij kan men bij iedere dochterpagina kiezen uit hoeveel kolommen de nieuwe startpagina dient te bestaan. Men kan de rubrieken heel gemakkelijk verplaatsen met behulp van de muis.
Free Web Hosting