Makkelijk een uitgebreide startpagina site samenstellen

U kunt een PHP script dat bedoeld is voor het maken van een startpagina website, ook eenvoudig inzetten voor het maken van een affiliate website. Het toevoegen van een affiliate link werkt hetzelfde als een gewone link aan uw website toevoegen. Het zelf bouwen van een dergelijk script is niet nodig en dat is een groot voordeel. U plaatst ook binnen een handomdraai een affiliate banner op uw startpagina website

Zou u graag een startpagina website in elkaar zetten? Er is een handig script verkrijgbaar waarmee u zonder verstand van de techniek zelf een startpagina website kunt maken. Tevens is er een online handleiding van het script te vinden. U kunt tevens vragen aan de ontwikkelaar over het script stellen. Bij het script kan hosting worden afgesloten. U kunt snel verder lezen als u dit wel ziet zitten. Zo een PHP script wordt op de pagina Betaalbaar een uitgebreide portaalwebsite maken besproken. U kunt vanuit de aanbieder van het script gemakkelijk ondersteuning krijgen. De handleiding van het script vindt u op de site van de ontwikkelaar. Ook kan de aanbieder het script zonder extra kosten op uw hosting pakket installeren. Als u dat ziet zitten, kunt u ook hosting bij het script kopen.

Het is belangrijk dat u allereerst de bestanden op uw webruimte plaatst. Het installatie script wordt tijdens uw eerste bezoek aan uw nieuwe website aangeroepen. Daarmee kunt u de belangrijkste gegevens voor uw nieuwe website opgeven. Tevens geeft u de gegevens voor de databaseverbinding op tijdens het uitvoeren van het installatie script. Deze database zal door het script worden gebruikt om de content van uw startpagina website op te slaan.

De hosting voor uw startpagina website hoeft niet al te duur te zijn. Voor minder dan honderd euro per jaar bent u klaar. Deze kosten zijn binnen zeer korte tijd weer terug te verdienen. U kunt uw startpagina website bijvoorbeeld inzetten voor affiliate marketing. En het is mogelijk om links te verkopen. Wilt u zelf graag een PHP script hiervoor programmeren? Het zal even duren om zelf een dergelijk PHP script te programmeren. Bij een reeds bestaand script heeft u de functie voor het verkopen van backlinks al erin zitten.
Free Web Hosting