Uw site beheren met een CMS systeem

Voor een website maken is geen kennis meer nodig van de opmaaktaal HTML. Het CMS pakket is voorzien van een beheerpaneel waarmee u het beheer van uw website doet. Dit maakt het beginnen van een eigen website voor iedereen toegankelijk. U kunt de pagina CMS afkorting doornemen wanneer u wel benieuwd bent geworden naar een goed content management systeem voor het beheer van uw website. Ook een zakelijke website is met een content management systeem relatief gemakkelijk in elkaar te zetten. Voor een simpele website heeft u een ruime keuze. Bezoekers kunnen op de contactpagina een contactformulier invullen. De velden van dit contactformulier kunt u zelf veranderen. Het systeem zal spam blokkeren. Dit zorgt ervoor dat u zo min mogelijk spam ontvangt via uw eigen website. Voor het gebruik van een CMS pakket hoeft u niets over de techniek te weten.

Op diverse vlakken biedt een CMS pakket voordelen. Mogelijk wilt u in teamverband werken aan de website. Een CMS pakket zal zodanig zijn opgezet dat u eenvoudig in teamverband aan een website kunt werken. Het is mogelijk om meerdere beheerdersaccounts aan te maken en aan personen in uw team toe te wijzen. Is men een wachtwoord kwijtgeraakt, dan kan het eenvoudig worden hersteld via het inlogpanel. Vaak worden er een aantal designs meegeleverd met het CMS systeem. U hoeft niet zelf een layout in elkaar te zetten maar kunt uit de meegeleverde layouts kiezen. Nadat u een layout heeft gekozen, kunt u de website gaan vullen met teksten. U kunt beschrijven waarom klanten juist met u zaken moeten doen. Wilt u de formulieren op uw site aanpassen, dan is dat ook eenvoudig te doen. U kunt de formuliervelden heel eenvoudig instellen.

Het content management systeem dat u via de link kunt kopen, bevat ook een module voor gebruikersbeheer. Het is geen enkel probleem om met meerdere mensen aanpassingen aan de website te verrichten. U hoeft dan niet uw eigen inloggegevens aan anderen te geven. U maakt simpelweg een account aan voor de ander. Iemand kan zijn wachtwoord kwijtraken. Via het inlogformulier kunnen instructies worden opgevraagd voor wachtwoordherstel. Wanneer het e-mailadres bekend is binnen het content management systeem, dan zullen de instructies naar het e-mailadres worden gestuurd.
Free Web Hosting