Bouw je eigen startpagina

Er zijn verschillende kanten die u op kunt met een eigen startpagina. U kunt links naar uw favoriete websites plaatsen en bewaren ermee. U kunt het inzetten als marketinginstrument voor uw eigen website. Als u het goed aanpakt kunt u ook geld verdienen met uw eigen startpagina. Er zijn geen kosten verbonden aan het maken van een eigen startpagina. Een aantal sites bieden de mogelijkheid aan.

Registreren van een startpagina kan doorgaans via een registratieformulier op een startpagina website. In een speciaal beheergedeelte kunt u dan uw startpagina aanmaken. Bij een aantal websites moet u eerst op een bevestigingslink klikken. Deze ontvangt u dan per e-mail. Voordat u op de link heeft geklikt kunt u niet inloggen.

Het is ook mogelijk dat u zelf een startpagina website wilt opzetten. Wat hiervoor nodig is, is een startpaginascript. Klik op Aanmelden startpagina om meer over startpagina scripts te weten te komen. Binnen een mum van tijd heeft u zo een script op de server staan. Kosten voor hosting en het domein zijn prima te doen.

Het idee achter veel startpagina scripts is hetzelfde. Op uw startpagina kunt u rubrieken plaatsen waar u vervolgens de links in plaatst. Een categorie kunt u soms naast links ook voorzien van afbeeldingen en informatieve teksten. Via een speciaal linksuggestieformulier kan het bezoek van uw dochterpagina een link ter beoordeling aanbieden waarna u de link eventueel kunt plaatsen.
Free Web Hosting