Een eigen startpagina maken

Met een eigen startpagina hebt u veel mogelijkheden. Er hoeft doorgaans niets betaald te worden voor een eigen startpagina. Vaak wordt een startpagina rondom een bepaald thema gebouwd.

Het is de bedoeling dat u rubrieken aanmaakt op uw linkpagina. De links op uw pagina worden binnen deze rubrieken aangemaakt. Soms mogen er ook afbeeldingen en langere teksten aan uw startpagina worden toegevoegd.

U kunt startpagina’s inzetten om de zichtbaarheid van uw eigen website te vergroten. Met een dochterpagina kunt u ook wat extra geld verdienen. U kunt bijvoorbeeld affiliate links weergeven. Ook biedt Google Adsense mogelijkheden om geld te verdienen. Ook zijn sommige mensen bereid u te betalen wanneer u een link naar hun website plaatst op de startpagina.

Er is over startpagina’s wel wat geschreven online. Het artikel Beste CMS systeem gaat bijvoorbeeld over het aanmaken van uw eigen startpagina. Ook de andere artikelen op die site zijn interessant.

Heeft u graag een link op een bepaalde website? Dient u daarvoor een retourlink te vragen? Maar plaatst u de retourlink liever niet op uw eigen site? Er is niets op tegen om de retourlink gewoon op uw startpagina te plaatsen. Dit is vaak ook beter dan twee sites die naar elkaar linken.
Free Web Hosting