Een moderne portaalsite maken

Zoals de naam vast zegt bestaat een startpagina website overwegend uit startpagina’s. Door naar het subdomein van een startpagina te gaan kan de betreffende pagina eenvoudig worden opgevraagd. De koppeling leggen met de juiste dochterpagina, dat doet het startpagina script voor u. Zo krijgt de bezoeker de dochterpagina te zien die bij het subdomein hoort. Zelf programmeren is dus absoluut niet noodzakelijk. Een kant en klaar startpaginascript is betaalbaar te verkrijgen. Zonder veel moeite heeft u uw eigen startpagina website gebruiksklaar. Het PHP inlogsysteem van de beheerpaneel is tevens veilig in elkaar gezet.

Het script zorgt ervoor dat het beheer enorm makkelijk is. Het betreft programmatuur die u op uw webruimte plaatst. De PHP code van het startpaginascript wordt bij elk bezoek aan de site uitgevoerd. De juiste pagina inhoud wordt opgezocht in de database en naar de browser verstuurd. Dit zorgt ervoor dat de bezoeker de corresponderende dochterpagina in zijn browser krijgt. Een startpagina website is uitstekend te bouwen. Ik verwijs u graag naar Eigen startpagina maken als u meer zou willen weten over het kopen van een startpagina script. Op een startpagina website bevinden zich een aantal dochterpagina’s, dikwijls met een eigen thema. Het onderwerp kan weer worden gesplitst met behulp van de rubrieken die u op iedere dochterpagina zult aantreffen.

Het startpaginascript is zo opgezet dat gebruikersinvoer wordt gecontroleerd. Dit is relevant om het systeem tegen kwade intenties te beveiligen. Het is van cruciaal belang dat uw startpagina website voldoende beveiligd is.
Free Web Hosting