Uw eigen startpagina maken

U kunt hulp van een startpaginascript gebruiken als u een online overzicht van links wilt maken. Het zelf samenstellen van een startpagina kan kosteloos op een groot aantal sites. Daarbij is het wel belangrijk dat u regelmatig een update doet. Verwijdering van niet werkende links is iets wat veel mensen vergeten, maar toch belangrijk is. Nieuwe content op de startpagina is daarbij fijn voor de mensen die de startpagina bezoeken.

Ieder thema heeft op veel startpagina websites een eigen dochterpagina. Rubrieken kunnen worden ingezet om de startpagina verder op te delen in deelonderwerpen. Een pagina over sport kan weer worden opgedeeld in verschillende soorten sport.

Het komt voor dat er advertenties worden weergegeven op uw nieuwe startpagina. Tegen betaling van een klein bedrag kunt u ze laten verwijderen van uw pagina. In principe is het laten verwijderen van de advertenties niet nodig. De beslissing om ze weg te laten halen of te laten staan is aan u. Wilt u met uw startpagina enig onderscheid maken, plaats naast links dan ook wat videomateriaal en informatieve teksten. Handige tips vindt u ook in het artikel Uw Nederlandse startpagina maken.

Op de andere pagina’s treft u namelijk vaak slechts links aan. Zelf een startpagina website opzetten is natuurlijk ook een idee. Daarmee neemt u zelf het heft in handen. Dit geeft u een stuk zekerheid. Want als u op de website van derden een pagina heeft, weet u nooit hoe lang deze blijft bestaan.
Free Web Hosting