Eenvoudig uw bookmarks online bijhouden

Wilt u een startpagina website bouwen, dan is dat met de juiste software mogelijk. Een link naar een pagina met informatie over het script kunt u vinden op de hierna vermelde website. Uw eigen startpagina website kunt u eenvoudig beheren met het meegeleverde beheerpaneel. Een eigen startpagina kan worden aangemeld met behulp van het aanmeldformulier op uw website. Met dit account kan een eigen startpagina beheerd worden.

Wilt u meer over het script weten waarmee dat te realiseren is? Het artikel Eigen startpagina maken staat vol informatie over dit handige PHP script. Een link naar de aanbieder van dit uiterst nuttige script is daar ook te vinden. Het script is heel eenvoudig aan te schaffen. Op de site van de aanbieder is er ook een handleiding aanwezig. Er is tevens eenvoudig ondersteuning bij het gebruik van dit script te krijgen. Paginabeheerders kunnen hun eigen startpagina volledig naar wens aanpassen.

Een paginabeheerder kan bookmarks plaatsen op zijn eigen startpagina. U kunt elke dochterpagina naar eigen inzicht samenstellen. Een passief inkomen kan met een eigen website eenvoudig opgebouwd worden. De bestanden zijn eenvoudig naar het hosting pakket over te zetten. Verder kan een installatieprogramma worden gebruikt voor het configureren van de tool. U kunt tijdens de installatie de gegevens van de website invullen, waarna de instellingen automatisch worden opgeslagen. Tijdens de installatie is het bijvoorbeeld mogelijk een bijbehorende titel voor uw website in te vullen. U voert tijdens de installatie tevens de relevante gegevens in voor de zoekmachines.

Het is mogelijk om heel gemakkelijk linkjes via uw website te verkopen. Met uw website haalt u technieken in huis om heel eenvoudig te koppelen met diverse betaalsystemen. Direct na de betaling wordt de link automatisch toegevoegd aan de website. Verschillende bedragen zijn er te rekenen voor een backlink op de voorpagina en een link op een normale startpagina.
Free Web Hosting