Ontwikkel uw moderne startpagina website

Het in elkaar zetten van een startpagina website is relatief gemakkelijk. Het is raadzaam om hiervoor van een startpaginascript gebruik te maken. Maakt u van een dergelijk script gebruik, dan zult u nauwelijks verstand van de techniek nodig hebben. Zelf als u nauwelijks kennis heeft van websites maken, kunt u via het script redelijk eenvoudig uw eigen startpagina website in elkaar zetten.

Neem het artikel door als u meer zou willen weten over het gebruik van een startpagina PHP script. Als u de links in dat artikel volgt zult u uitkomen op de website van de aanbieder van een startpagina script. Het samenstellen van een eigen startpagina website is met een dergelijk script kinderspel. Het installatiescript dient op uw webhosting pakket te worden uitgevoerd. Naast een webhosting pakket is het handig om een eigen domeinnaam te registreren.

Het aantal dochterpagina’s dat is aan te maken op uw startpagina website heeft geen limiet. Men zal een startpagina in de regel rondom een bepaald onderwerp in elkaar zetten. De mogelijkheid om zelf het subdomein van een nieuwe dochterpagina in te vullen is erg handig. Belangrijke sleutelwoorden kunt u verwerken in het subdomein. Het is daarnaast mogelijk om de belangrijkste zoekwoorden in te voeren per losse dochterpagina.

Er is op uw website na de installatie een aanmeldformulier aanwezig waarmee men zich op een gemakkelijke manier kan registreren. Vervolgens kan dat account worden gebruikt om een eigen startpagina aan te maken. Een nieuwe startpagina aanmaken is met het gebruikersaccount eenvoudig te doen. Het gaat niet alleen om links die makkelijk toe te voegen zijn. Het is ook mogelijk om diverse widgets te plaatsen. Een beheerder kan per afzonderlijke dochterpagina de belangrijkste zoekwoorden opgeven.

Met beheerrechten heeft u een breder scala aan mogelijkheden. Het toevoegen van banners die op elke pagina zullen worden weergegeven is mogelijk. U kunt alle kleuren die op de site worden gebruikt aanpassen naar uw eigen smaak. Het script koppelt zelf een aanvraag aan het juiste subdomein. Aan de hand van het opgevraagde subdomein zal het script de juiste pagina inhoud uit de database ophalen en weergeven in de browser van de bezoeker.
Free Web Hosting