Startpagina website samenstellen tips

Ook krijgt iedere startpagina een eigen subdomein toegewezen. Een bezoeker kan via het eigen subdomein van een startpagina simpel naar de betreffende startpagina navigeren. De PHP code van het script kijkt welke dochterpagina wordt aangevraagd en haalt de juiste content op. De bezoeker krijgt zo de correcte dochterpagina te zien. U hoeft dus zelf niet te puzzelen met PHP code. Een startpagina script is niet duur. Het startpaginascript is simpel op uw webhosting pakket te installeren. Het startpaginascript is tevens van een veilig PHP inlogsysteem voorzien.

Met een startpagina script zal het beheer van uw website gemakkelijk te doen zijn. U dient het startpaginascript te plaatsen op uw webruimte. Bij ieder bezoek aan de website wordt de code van het startpagina script uitgevoerd. De PHP code zorgt ervoor dat de correcte content naar de browser van de bezoeker wordt teruggestuurd. Zo krijgt de bezoeker de dochterpagina te zien die is gekoppeld aan het subdomein. Het starten van een eigen startpagina website is daarnaast voor u zonder veel moeite te doen. Wilt u meer weten, dan verwijs ik u graag naar Het beginnen van je eigen startpagina website. De startpagina website heeft diverse dochterpagina’s die zijn ingedeeld naar onderwerp. De categorieën op een startpagina kunnen het onderwerp weer verder uitsplitsen.

Men heeft rekening met de beveiliging gehouden bij het maken van het startpagina script. U kunt het bekijken als een stukje extra beveiliging. Genoeg beveiliging is van groot belang voor uw startpagina website.
Free Web Hosting