Bouw een eigen startpagina

Een eigen startpagina kunt u op verschillende websites maken. Doorgaans is het maken van een eigen startpagina kosteloos. Vaak komt uw dochterpagina op een apart subdomein te staan.

De website Startpagina.nl zal de bekendste zijn. De links worden gesorteerd op onderwerp. Voor de onderwerpen kan men rubrieken aanmaken. Links over hetzelfde onderwerp staan zo dicht bij elkaar. Zo kan een bezoeker snel zoeken op uw startpagina. Met een goede titel vertelt u ook de zoekmachine waar uw links over gaan. Belangrijk is dat u uw zoekwoorden gebruikt op de startpagina.

Ook kunt u natuurlijk uw eigen startpagina website creëren. Wilt u daar meer over weten? Lees dan eens Startpagina script. Een eigen startpagina website opent de mogelijkheid tot geld verdienen. Met behulp van banners kunt u adverteren.
Het plaatsen van een Google Adsense blokje is een andere mogelijkheid. Ook betalen er voldoende bedrijven voor plaatsing van een link naar hun website op uw startpagina. Bijvoorbeeld 20 links voor 20 euro.

Startpagina’s helpen bovendien met het vindbaar maken van andere websites. Nog beter is wanneer u een startpaginascript gebruikt.
Free Web Hosting