Het samenstellen van een eigen portaalsite

Hier kunt u meer lezen over het beheer van uw eigen startpagina website. Een startpagina script geeft u de mogelijkheid om een startpagina website te maken. Voor niet veel geld kunt u vast een startpagina script in uw bezit hebben. Voor een groot deel bestaat de website uit backlinks.

Voor linkbuilding kunnen startpagina’s dan daarnaast prima worden ingezet. Er zijn verschillende dochterpagina’s die meestal een eigen onderwerp hebben waarop een link kan worden toegevoegd. Middels het artikel Eigen startpagina kunt u informatie vinden over een startpagina script dat simpel is in het gebruik. De stappen van de installatie zijn helder omschreven.

Het aanmaken van een database en het kopiëren van bestanden naar de server zijn de belangrijkste stappen. Daarna kunt u een installatie script gebruiken voor het creëren van de databasetabellen en het aanmaken van een administrator account. Er wordt een beheerdersaccount gecreëerd door het script waarmee u de website kunt beheren.

Voor een eigen startpagina samenstellen kunnen bezoekers zich op uw website registreren. Men mag het subdomein kiezen, op voorwaarde dat deze nog vrij is. Het aantal dochterpagina’s dat zo kan worden samengesteld is onbeperkt. U hoeft geen mappen aan te maken voor de subdomeinen. Het script koppelt automatisch het juiste subdomein aan de juiste pagina. Het aanpassen van een startpagina is zeer gemakkelijk met het script. Men kan oude links verwijderen en nieuwe links aan een dochterpagina toevoegen.

Inkomsten genereren is met het startpagina script prima te doen. Geld verdienen is op diverse wijzen mogelijk met het script. Met het startpagina script kunt u bijvoorbeeld links verkopen. Er kan op diverse manieren worden betaald voor een link. Het toevoegen van banners is een andere optie. U kunt daarbij affiliate banners toevoegen of een Google Adsense blokje.
Free Web Hosting