Maak een lijst van uw favoriete websites

Voor linkbuilding kunt u op een makkelijke wijze gebruik maken van startpagina’s. Backlinks kunnen zorgen voor een hogere positie binnen de zoekmachine Google. Via een zoektocht op Google kunt u enkele startpagina websites vinden. Zo een website is ook via een PHP script te bouwen.

U kunt tevens speciale blokken zoals een weerkaart aan een dochterpagina toevoegen. Wilt u een script voor het beheren van een eigen startpagina website, dan kunt u Gemakkelijk uw bookmarks online bijhouden eens raadplegen. Gebruikt u dat script, dan zal het eenvoudig zijn om ook backlinks op uw website te verkopen.

U kunt met het script inkomsten genereren. U kunt met het script backlinks verkopen en daarmee geld verdienen. U kunt de prijs van een backlink via 1 van de beheerschermen makkelijk instellen. Er worden diverse betaalproviders ondersteund. Er kan op deze manier een mogelijkheid voor de betaling worden aangeboden. De software zal zelf de link aan de website toevoegen. Backlinks hoeven niet handmatig geplaatst te worden.

Een andere mogelijkheid voor het generen van inkomsten is met behulp van banners. Zo is het mogelijk om extra te verdienen via affiliate banners. Zo kunt u bijvoorbeeld geld met behulp van Tradedoubler verdienen. Zo kunt u bijvoorbeeld geld met behulp van Tradedoubler verdienen.
Free Web Hosting