Mijn website bouwen

U heeft baat bij het gebruik van een CMS. Een content management systeem stelt je in staat om zonder technische kennis je site aan te passen. U zult niet veel CSS kennis nodig hebben wanneer u een CMS pakket gebruikt. Kun je een Word bestand aanpassen dan is de kans groot dat ook het werken met een CMS programma geen probleem voor je is.

Gebruik je een CMS dan zal het aanpassen van bestanden op de server niet zo vaak meer nodig zijn. Alle content die u in het beheergedeelte van een CMS invoert wordt in principe in de database opgeslagen. Content en opmaak worden van elkaar gescheiden waardoor de kans op fouten wordt gereduceerd. Er bestaan best veel CMS pakketten. Ze vereenvoudigen het beheer van uw website aanzienlijk. U kunt met een CMS een nieuwssite, blog, webshop of een gewone website bouwen. Het CMS programma ondersteunt u bij het aanpassen van de afbeeldingen en teksten op uw website. U hoeft geen PHP of HTML kennis te hebben om met een CMS te werken.

Wellicht bent u nu nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor u. U kunt CMS systeem website doorlezen om meer kennis te vergaren. Bij veel CMS systemen wordt een installatieprogramma meegeleverd.
Free Web Hosting