Startpagina script

Diverse sites bieden de mogelijkheid om uw eigen startpagina aan te maken. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Vaak komt uw dochterpagina op een apart subdomein te staan. U kunt dus gratis gebruik maken van de voordelen die een startpagina biedt.

Eigenlijk is een dochterpagina niet meer dan een lijst met links naar websites. Een indeling op onderwerp komt vaak voor. Voor ieder onderwerp kan men een categorie aanmaken op de dochterpagina. Onder elkaar zet men dan in de rubriek de links met raakvlakken. Zo kan een bezoeker snel zoeken op uw startpagina. Met een goede titel vertelt u ook de zoekmachine waar uw links over gaan. Gebruik veel zoekwoorden in uw titels.

Het is mogelijk om uw eigen startpagina website te maken zonder dat u kennis van HTML hoeft te hebben. Op de website Bouw uw eigen startpagina is daar meer informatie over in te winnen. Een eigen startpagina website opent de mogelijkheid tot geld verdienen. U kunt uw producten promoten op uw startpagina. Het plaatsen van een Google Adsense blokje is een andere mogelijkheid. Ook betalen er voldoende bedrijven voor plaatsing van een link naar hun website op uw startpagina. Dus u kunt gewoon het plaatsen van bijvoorbeeld twintig links als service aanbieden.

Dochterpagina’s dragen bij aan de vindbaarheid van uw andere sites. Gebruik van een startpagina script zorgt ervoor dat u nog beter uit de verf komt.
Free Web Hosting