Een nieuwe portaal website vormgeven

Wilt u weten hoe u zonder al te veel technische kennis een startpagina website kunt maken? Ook u kunt dit met de juiste tools zonder al te veel technische kennis doen. Een startpagina website kan met behulp van een PHP script worden gebouwd. U kunt binnen een paar uur al uw eigen startpagina website hebben.

Het script is op meerdere manieren in te zetten. Om subdomeinen goed te laten werken, is het niet nodig om een afzonderlijke map voor iedere dochterpagina aan te maken. Het script zorgt dat de juiste dochterpagina bij een request wordt weergegeven. Een betaalbaar script is er momenteel eenvoudig voor aan te schaffen. U kunt er meer over lezen op Een nieuwe portaal site bouwen. De ontwikkelaar heeft het script met de programmeertaal PHP gebouwd. PHP wordt door de meeste hostingproviders ondersteund.

U kunt de gegevens voor de zoekmachines per afzonderlijke dochterpagina opgeven. Doorgaans zal men een dochterpagina per onderwerp aanmaken op een startpagina website. Links die u op de website plaatst zullen dan ook echt over een soortgelijk onderwerp gaan. Dit komt de ranking van de websites ten goede.

Fijn aan het script is dat dochterpagina’s aanmaken vrij gemakkelijk gaat. Het aanmaken van directories voor de verschillende dochterpagina’s is niet nodig. Een centraal stukje code handelt de bezoeken aan de diverse dochterpagina’s af. Het centrale blok code zal de juiste pagina gegevens uit de database ophalen. Met het script kan ook de homepage van uw startpagina website worden gewijzigd. De beheerder kan bij het maken van een nieuwe startpagina kiezen uit hoeveel kolommen de nieuwe startpagina moet bestaan. Rubrieken kunnen tijdens het bewerken van de startpagina worden gesleept tussen de kolommen.
Free Web Hosting