Stoppen met blowen verschijnselen

Bijna allemaal kennen we wel een cannabisgebruiker. Men doet het vaak om tot rust te komen. Soms krijgt men er ook lachkicks van.

Van een joint kan men inderdaad ontspannen worden. Echter zijn er betere manieren om te ontspannen. Maak een puzzel of kijk wat televisie. Het lijkt ons niet goed als een joint nodig is om te kunnen ontspannen.

Een gram cannabis is de afgelopen jaren een stuk duurder geworden. Stiekem hebben veel cannabisgebruikers er ook geen geld voor. Vierhonderd euro uitgaven aan blowen per maand is voor veel dagelijkse gebruikers niet vreemd. De kosten op jaarbasis zijn om van te schrikken. Heeft u dit soort bedragen over voor een verslaving?

Een cannabisgebruiker kan behoefte hebben aan een joint om te kunnen slapen. Een duidelijk kenmerk van verslaving. In een dergelijke situatie moet u eigenlijk stoppen met blowen. Daarbij kan stoppen met blowen prima helpen.

Ook tabak komt meestal in ons lichaam wanneer we blowen. En tabak bevat wel drieduizend giftige stoffen. Wanneer u een joint met tabak rookt, krijgt u dus ook deze stoffen in uw lichaam.
Free Web Hosting