Simpel uw favoriete sites bijhouden

Met een speciaal daarvoor bedoeld PHP script, is het makkelijk om een eigen startpagina site te beginnen. Er geldt hierbij geen beperking op de hoeveelheid startpagina’s die kan worden toegevoegd aan de site. Zij melden zich heel gemakkelijk aan via een registratieformulier op uw website.

Op een startpagina kunt u verschillende widgets plaatsen. Een voorbeeld is een nieuwsblokje. Zelf een startpagina website oprichten kan met behulp van een daarvoor bedoeld PHP script, waarover meer te lezen is op Houd je bookmarks online gemakkelijk bij. Het script waarover in dat artikel gesproken wordt, is voor enkele tientjes al in uw bezit.

U kunt met dit script heel makkelijk geld verdienen. Dit kan door bezoekers links te laten aanmelden op uw website. Voor het verkopen van backlinks stelt u via de beheeromgeving zelf de prijs van een link in. U kunt makkelijk een koppeling met Mollie leggen. Zo kunnen bezoekers via uw eigen website betalen voor de linkplaatsing. De backlink wordt automatisch na de betaling toegevoegd aan uw website. U hoeft dus niets zelf te plaatsen.

Er bestaat tevens de mogelijkheid om met behulp van banners extra inkomen te generen. Zo kunt u affiliate banners op de website zetten. Zo kunt u bijvoorbeeld geld met behulp van Tradedoubler verdienen. Het affiliatenetwerk Daisycon is bijvoorbeeld in te zetten voor affiliate marketing.
Free Web Hosting