Uw eigen marktplaats bouwen

Uw eigen marktplaats beginnen is goed mogelijk, ook als u geen verstand van programmeren heeft. In principe is zelf programmeren niet noodzakelijk. Een aantal PHP scripts zijn online verkrijgbaar om u daarbij te ondersteunen. U hoeft dan zelf niet aan de slag met PHP code. Met een advertentie script is een eigen marktplaats maken goed te doen. Over een dergelijk script leest u op de pagina advertentie script meer. U koopt het via de website van de aanbieder en kunt direct online betalen. Na een succesvolle betaling kunt u direct door naar de downloadpagina en de bronbestanden downloaden.

U voert de installatie van het script uit op uw webhostingpakket. Een meegeleverd installatie script handelt de installatie voor u af. Eerst dient u de bestanden naar uw webhosting pakket te kopiëren. Bij uw eerste bezoek wordt automatisch het installatieprogramma gestart. Het is mogelijk om de op uw marktplaats website aanwezige categorieën helemaal naar eigen inzicht te wijzigen. Gedurende het installeren kunt u een beheerdersaccount aanmaken. De categorieën op uw advertentie website kunnen met dit account eenvoudig naar wens worden ingericht. Andere instellingen past u met hetzelfde gemak aan.

Is een dergelijk PHP script interessant voor u? Klik op de bovenstaande link om er meer over te lezen. Eventueel kunt u mensen bij de aanmelding op uw advertentie website laten betalen. Een prijs is ook aan allerlei andere opties op uw website te koppelen. Er is een koppeling met een betaalprovider die ervoor zorgt dat u betalingen kunt ontvangen met uw website. Adverteerders kunnen foto’s toevoegen aan een advertentie. Via de backend stelt u op een eenvoudige wijze het maximum aantal foto’s per advertentie in. Ook kleuren en dergelijke zijn op dezelfde wijze heel gemakkelijk naar wens aan te passen.
Free Web Hosting