Start uw eigen advertentie website

Met verschillende soorten website is er online een extra zakcentje te verdienen. U kunt bijvoorbeeld een eigen marktplaats hiervoor inzetten. Enerzijds kunt u adverteerders laten betalen voor het plaatsen van een advertentie. Dit kan door betaalde rubrieken aan te maken. Er kan bij een het aanmaken van een advertentie worden gekozen voor aanvullende mogelijkheden die u geld kunnen opleveren.

De pagina Je eigen advertentie website starten bevat meer informatie over het beginnen van een eigen marktplaats. Het helpt om daarbij gebruik te maken van een speciaal PHP script. Dit script biedt een beheeromgeving waarmee uw eigen marktplaats eenvoudig is aan te passen.

De inloggegevens van de beheeromgeving mag u gedurende de installatie zelf kiezen. Met een advertentie script is zelf programmeren niet meer noodzakelijk. Benodigde functionaliteiten zitten al in het script.

Voor het werken met het advertentie script is geen enkele kennis van de techniek vereist. Ook de installatie kan met weinig technische kennis worden uitgevoerd. De handleiding voor het installeren is online te vinden. Lukt het niet aan de hand van de documentatie dan kan de ontwikkelaar u met de installatie helpen. Na een succesvolle installatie zult u beheerderstaken met uw account kunnen uitvoeren.

Per rubriek op uw advertentie website zijn de belangrijkste zoektermen in te vullen. Zaken als zoekmachineoptimalisatie zijn al voor u geregeld. Het script maakt het mogelijk dat adverteerders online de betaling kunnen doen als een advertentie in een betaalde rubriek geplaatst wordt. Tevens kunt u per aanvullende mogelijkheid bij een nieuwe advertentie plaatsen een afzonderlijk bedrag rekenen.
Free Web Hosting