Realiseer een nieuwe portaalsite

Startpagina websites bieden vandaag de dag meer mogelijkheden dan alleen maar het plaatsen van backlinks. U kunt er allerlei andere informatie op kwijt. Met een startpagina script is het zelfs mogelijk zelf een startpagina website in elkaar te zetten. Wilt u meer over een dergelijk script weten, dan is het slim om Goede startpagina door te nemen. Dat artikel bevat een link naar een website waarmee een betaalbaar startpagina script te bemachtigen is.

Er worden via het startpagina script een aantal faciliteiten geboden voor het genereren van online inkomen. Middels een betaalkoppeling kunt u links verkopen en online betalingen daarvoor ontvangen. het bedrag dat u rekent voor een link op uw startpagina website kunt u middels het beheerpaneel gemakkelijk invoeren. Het instellen van de betaalkoppeling is niet zeer ingewikkeld.

Het aanmaken van een banner is erg eenvoudig en er is geen FTP voor nodig. Het verhuren van bannerruimte is een interessante mogelijkheid die u met het startpaginascript heeft. Hier wordt in de handleiding van het script uitgebreid aandacht aan besteed.

Startpagina’s zijn uitermate goed voor linkbuilding. Een afzonderlijke startpagina zal vaak rondom een bepaald thema zijn opgebouwd. Er kan per individuele dochterpagina een subdomein gekoppeld worden. U kunt zelf dit subdomein kiezen op het moment dat u een nieuwe startpagina maakt. U kunt op deze wijze de dochterpagina’s opbouwen rondom een bepaald zoekwoord. Het is mogelijk om in een categorie nog een afzonderlijke tekst met informatie toe te voegen.

We brachten u er eerder vast van op de hoogte. Allerlei extra componenten zijn er naast links toe te voegen aan een startpagina. In eerste instantie is het niet moeilijk om het meest recente nieuws toe te voegen. Een andere optie is een weerkaartje toevoegen. Met behulp van het script is zoiets snel toe te voegen. U hoeft niets over websites ontwikkelen te weten. Zou u een kleur willen veranderen, dan is dat met behulp van het beheerpaneel zeer simpel gedaan.
Free Web Hosting