Je eigen startpagina

Uit een eigen startpagina kunt u op verschillende manieren voordeel halen. Het aanmaken van een startpagina is bij de meeste websites gratis. Via een eigen startpagina krijgt u echt een stukje ruimte voor uzelf om te vullen met links.

Het idee is dat u eerst rubrieken maakt op uw startpagina. De links op uw pagina worden binnen deze rubrieken aangemaakt. Soms mogen er ook afbeeldingen en langere teksten aan uw startpagina worden toegevoegd.

Startpagina’s kunnen worden gebruikt om de zichtbaarheid te vergroten van uw eigen site. Een startpagina kan ook zorgen voor wat extra inkomsten. Daarvoor kunt u bijvoorbeeld een aantal affiliate links plaatsen op uw dochterpagina. Of u toont advertenties van Google Adsense op uw dochterpagina. Als uw startpagina goed in elkaar steekt wil men zelfs betalen voor links op uw pagina.

Misschien wilt u nu meer weten over het aanmaken van een linkpagina. Een artikel over het aanmaken van een eigen startpagina is bijvoorbeeld Eigen startpagina. Ook de andere artikelen op die site zijn interessant.

Wilt u graag een link hebben op een specifieke website? Vraagt de beheerder een link terug? Bent u wel bereid een link terug te plaatsen, maar niet op uw hoofdsite? Er is niets op tegen om de retourlink gewoon op uw startpagina te plaatsen. Een linkruil waarbij meer dan 2 sites zijn betrokken, is vaak ook beter voor de zoekresultaten.
Free Web Hosting