Eigen advertentiewebsite bouwen

Online geld verdienen kan met een advertentie website. Een optie is om banners bovenaan de website toe te voegen. En u kunt betaalde categorieën aan de advertentie website toevoegen. Het aanmaken van een topadvertentie is voor adverteerders ook mogelijk. Topadvertenties staan bovenaan het overzicht van advertenties voor een aantal dagen.

Het beheren van een eigen marktplaats website is niet heel erg lastig. Veel kennis van de techniek is er voor het beheer van uw advertentie website via het beheerpaneel niet nodig. Het is mogelijk om de kleuren van uw website volledig naar eigen wens aan te passen. Via de beheerpaneel kunt u tevens hier en daar een banner plaatsen bij het overzicht van de advertenties.

Is een kant en klaar script precies wat u zoekt? Dan kunt u daar meer over lezen op de pagina Een mobielvriendelijke marktplaats bouwen. U kunt de links gebruiken om naar het aanbod te navigeren. De betaling dient online te worden gedaan. De bestanden downloaden kan meteen zodra u heeft betaald. De download link ontvangt u ook in een e-mailbericht. Is het later nodig dat u het script opnieuw downloadt, dan kan dat via de link in de e-mail.

U kunt in het allereerste scherm van het installatieprogramma een titel invullen voor de website, samen met gegevens voor de zoekmachines. Het 2e scherm geeft u de mogelijkheid om de databaseverbinding in te stellen. Het derde scherm kan worden gebruikt om een beheerdersaccount aan te maken. Daarbij mag u zelf kiezen welke gebruikersnaam en welk wachtwoord u wilt gebruiken.
Free Web Hosting