Je favoriete websites op een rijtje

Er kan op een makkelijke wijze gebruik gemaakt worden van startpagina’s om links naar uw website te bouwen. Links die naar uw website wijzen, dragen bij aan de positionering van uw site binnen Google. Het is prima te doen om bij een reeds bestaande site een startpagina in te richten. Maar het is ook mogelijk om uw eigen website te maken.

De pagina Simpel uw bookmarks online bijhouden kan u meer vertellen over het script waarmee een dergelijke website site bouwen is. Men kan zelf rubrieken toevoegen aan zijn of haar pagina en daarbinnen bookmarks plaatsen. Ook kunt u speciale blokken aan uw dochterpagina toevoegen, zoals een weerkaartje. Het betreffende script is niet al te oud. Soortgelijke PHP scripts bestaan vaak al langer maar zijn nooit echt bijgewerkt. Alle pagina’s op uw website worden op een responsive wijze getoond.

Tijdens de installatie wordt direct een pagina aangemaakt die als voorpagina wordt getoond. Het script biedt naast de mogelijkheid om links te plaatsen tevens de mogelijkheid om widgets aan een startpagina toe te voegen. U kunt in een widget bijvoorbeeld een weerkaart tonen. Een beheerder kan heel makkelijk de kleuren van zijn of haar startpagina veranderen.

Geld verdienen kunt u ook met banners doen. Denk aan affiliate banners. Een voorbeeld van een affiliatenetwerk dat u kunt gebruiken is Tradedoubler. U kunt bijvoorbeeld Tradetracker inzetten daarvoor.
Free Web Hosting