Een mooie startpagina bouwen

Een eigen startpagina samenstellen biedt een aantal voordelen. Bovenal is er de mogelijkheid om links aan te leggen naar de websites die u het leukst of interessantst vindt. Verder kunt u uw eigen websites uitstekend promoten via een eigen startpagina. Als u het goed aanpakt kunt u zelfs geld verdienen met uw startpagina.

U dient zich te registreren voordat u aan de slag gaat met uw eigen startpagina. Het aanmeldformulier voor uw eigen startpagina is op veel websites vrij eenvoudig te vinden. Een geschikte website is via Google vrij eenvoudig te vinden. U vindt de websites met zoektermen zoals “eigen startpagina”.

Uw startpagina komt op een speciaal toegewezen subdomein te staan. Het is raadzaam om hiervoor een goede naam te bedenken. Wanneer uw startpagina over een specifiek onderwerp gaat, dan is het een goede gewoonte om dit onderwerp als naam in te vullen van uw pagina. Een algemene persoonlijke startpagina mag ook vaak. De links op een dergelijke startpagina zullen over verschillende onderwerpen gaan. Dan bent u iets vrijer in de keuze voor het subdomein.

Het is van belang dat het e-mailadres dat u bij het aanmelden invult ook correct is. U ontvangt in een aantal gevallen een link waarop u dient te klikken. Pas dan wordt uw account actief. De website zal deze bevestigingslink per e-mail naar u opsturen. Wanneer deze extra stap er nog niet is, is het invoeren van een correct e-mailadres alsnog zinvol. In het geval u niet meer weet wat uw wachtwoord is, dan kunt u instructies aanvragen voor het herstellen van uw wachtwoord. De website zal bij een wachtwoordherstel de instructies per e-mail naar u sturen. Het is dan zonde wanneer het e-mailadres niet correct is ingevuld.

U zult her en der informatie over uw eigen startpagina maken kunnen vinden. De pagina startpagina script is slechts een greep van wat u kunt vinden op internet. Het scheelt een hoop wanneer u vooraf weet welke stappen nodig zijn. Want naast het maken van de startpagina zal er ook af en toe onderhoud aan de pagina moeten worden gepleegd. Op de website waarnaar we verwijzen vindt u diverse artikelen over het aanmaken en het beheer van een eigen startpagina.

Uw startpagina zal doorgaans leeg zijn direct nadat u het heeft aangemaakt. Het is belangrijk dat u een rubriek aanmaakt. Daarna kunt u pas links toevoegen. Een link moet namelijk in een rubriek worden toegevoegd. Er worden doorgaans een aantal rubrieken aangemaakt. Bij de rubriek is het verplicht een rubriektitel in te vullen. Zo kunt u een deelonderwerp opgeven als rubriektitel. Zo kunnen de links naar onderwerp worden ingedeeld in de rubrieken. Het is zinvol om op deze manier een zekere structuur aan te brengen op uw pagina.
Free Web Hosting