Het maken van uw eigen portaalsite

Er is een PHP script waarmee u heel gemakkelijk een eigen startpagina website kunt beginnen. U installeert het script op een webhosting pakket. Daarbij kunt u belangrijke zoektermen opnemen in het subdomein van een startpagina.

Voor het gebruik van het script maakt niet uit of u wel of geen verstand van de techniek heeft. Bijvoorbeeld een script zoals beschreven op Nederlandse startpagina. U kunt het script online kopen. Nadat u heeft betaald is het script direct te downloaden. De website zal u na de betaling doorverwijzen naar de download pagina. Verder zal de link voor het downloaden van de bestanden per e-mail naar u worden verstuurd.

Het is mogelijk om banners toe te voegen die overal op de website worden getoond. Een Google Adsense banner of affiliate banners plaatsen is geen probleem. Banners kunnen elkaar afwisselen als u dat wilt. Zoiets noemt men ook wel bannerrotatie. Binnen het template zijn er diverse locaties waarin zo een banner kan worden geplaatst.

Men kan natuurlijk een wachtwoord kwijt zijn. Via uw website kan een beheerder gemakkelijk een wachtwoordherstel aanvragen. De beheerder ontvangt na de aanvraag instructies per e-mail. Dit e-mailadres vult men tijdens de aanmelding op uw startpagina website in.

De verschillende dochterpagina’s zijn meestal rondom een enkel onderwerp opgebouwd. Men zal grotendeels links over datzelfde onderwerp plaatsen op een startpagina. Binnen een startpagina kunnen rubrieken worden aangemaakt. Links kunnen zo in deelthema’s worden ingedeeld. De links op een startpagina worden binnen deze rubrieken aangemaakt.
Free Web Hosting