Uw eigen startpagina

Diverse sites bieden de mogelijkheid om uw eigen startpagina aan te maken.. Doorgaans is het maken van een eigen startpagina kosteloos. Iedere dochterpagina krijgt een eigen subdomein. Omdat u niet hoeft te betalen kunt u dus mooi gratis uw startpagina beheren.

Een startpagina kan worden gezien als een linkoverzicht. Een indeling op onderwerp komt vaak voor. Voor ieder onderwerp kan men een categorie aanmaken op de dochterpagina. Onder elkaar zet men dan in de rubriek de links met raakvlakken. Dit is voor de bezoeker fijn. Met een goede titel vertelt u ook de zoekmachine waar uw links over gaan. De keywords waarop u gevonden wilt worden kunt u in de titel gebruiken.

Ook kunt u natuurlijk uw eigen startpagina website creëren. Op de website Startpagina Script is daar meer informatie over in te winnen. Met uw startpagina kunt u zelfs extra inkomen genereren. Met behulp van banners kunt u adverteren.
Of geld verdienen d.m.v. affiliate marketing. Maar ook simpelweg links op uw startpagina verkopen kan gewoon. Verkoop bijvoorbeeld 30 links voor een eenmalig bedrag.

Startpagina’s zijn goed voor zoekmachine optimalisatie. Heeft u een hele eigen startpagina website dan is dat nog beter.

Free Web Hosting