Uw eigen marktplaats beginnen

Een marktplaats is makkelijk te bouwen als u daarvoor een marktplaats script gebruikt. Op het beheergedeelte is via een speciaal formulier in te loggen. Uw beheerdersaccount kunt u gebruiken om de instellingen van uw advertentie website te wijzigen. Het is raadzaam om Bouw uw eigen advertentie website te raadplegen voor meer informatie. Als u een succesvolle betaling heeft gedaan, dan krijgt u meteen toegang tot de bronbestanden van het advertentie script. U kunt de categorieën zo aanmaken dat er een betaling nodig is voor advertentieplaatsing binnen deze categorieën.

U kunt het tarief per individuele rubriek instellen. Bij de plaatsing van een nieuwe advertentie wordt direct het nieuwe tarief gerekend. Er is geen enkele technische handeling vereist.

Het is vanuit alle advertenties mogelijk om een aantal standaardformulieren in beeld te halen. Met een reactieformulier kan een reactie naar de adverteerder worden gestuurd bij een advertentie. De reactie naar de adverteerder zal per e-mail naar hem toe worden gestuurd. Daarnaast is er de mogelijkheid om een advertentie bij de beheerder te melden. Dit kan als men fraude vermoedt. Eenvoudig zijn meerdere afbeeldingen toe te voegen aan een advertentie.
Free Web Hosting